Avoinna: Ma-Pe 9.30 – 17.30, La 10.00 – 15.00

Kelloseppä

Kellosepän palvelut- vuosikymmenten kokemuksella

Omat kelloseppämme huolehtivat siitä, että kellojen huolto ja korjaustoimet ovat ripeitä ja edullisia. Huollamme ja käsittelemme kellot ammattitaitoisesti ja huolellisesti kellon arvoa vaalien. Annamme työllemme takuun.

Pariston vaihto onnistuu työtilanteesta riippuen joskus jopa odottaessa, mutta aina noudattaen kellosepän tarkkuutta ja huolellisuutta.

 

 

Teemme kellon huollosta aina ensin veloituksettoman arvion, jonka jälkeen asiakas saa päättää huolletaanko kello. Kun tuot kellon arvioon, kelloseppämme tarkastaa koneiston kunnon ja sen perusteella tekee arvion tarvittavasta työstä ja mahdollisesti tarvittavista osista. Arvio on poikkeuksetta hyvä tehdä koska joskus saattaa olla niin, ettei koneistoon ole enää uusia osia saatavana.

Myönnämme vuoden takuun kellojen täyshuollolle. Takuu  kattaa työn sekä vaihdetut ja/tai korjatut osat. Takuu ei kata kellon väärästä käsittelystä aiheutuneita vikoja.

 

Pystymme huoltamaan suuren osan kelloista liikkeessämme, mutta tietyt kellomerkit lähetämme huoltoon niiden maahantuojalle. Sekin siis onnistuu meidän kauttamme.

Rannekellojen lisäksi huollamme seinäkelloja ja pöytäkelloja.

Toimitamme meiltä myytyjen kellojen takuuhuollot aina veloituksetta maahantuojan takuuhuoltoon. Yleensä myös muualta ostettujen kellojen toimitus huoltoon onnistuu kauttamme toimituskuluja vastaan.

 

Olemme Polarin valtuutettu huoltopiste. Vaihdamme paristot lähes kaikkiin Polarin sykemittareihin. Meiltä löytyy kattava valikoima rannekkeita ja uudet sykevyöt löydät myös liikkeestämme.

Vaihdamme paristot myös Suunnon sykemittareihin.

Paristonvaihto Polariin alk.15e

Rannekkeenvaihto Polariin alk.14e

Paristonvaihto Suuntoon  alk.12e

Tarjoamme seuraavia palveluja:

  • täyshuollot ja korjaukset  useimpiin rannekelloihin, seinäkelloihin, pöytäkelloihin
  • pienkorjaukset kuten lasin- tai nupinvaihdot rannekelloihin
  • paristonvaihdot (rannekellot, sykemittarit ja monet muut laitteet)
  • tiiveystestaukset
  • rannekkeiden korjaukset ja vaihdot
  • koneistonvaihdot paristokäyttöisiin kelloihin (myös vedettävän seinäkellon koneiston vaihto kvartsikoneistoksi)

 

Esimerkkejä hinnoista

  • Paristonvaihto alk. 9,-
  • Koneiston yleiskorjaus alk. 80,-
  • Lasin vaihto alk. 40,-
  • Nupin korjaus alk. 35,-

Huomaathan, että kellon huolto- ja korjaushinnat ovat yksilöllisiä kellon mallista ja merkistä riippuen. Teemme isommista töistä aina ensin veloituksettoman hinta- ja huoltoarvion.