HML Torin laidalla   

   Avoinna: Ma-Pe 9.30 – 17.30 La  10.00-14.00

Citizen

Citizen-kellojen valmistus aloitettiin vuonna 1918 ja tänä päivänä tämä japanilainen yritys on yksi maailman suurimmista, itsenäisistä kellovalmistajista. Citizen-kellojen valmistusprosessi ulottuu kellon yksittäisten komponenttien kehittämisestä ja valmistamisesta kellon lopulliseen kokoamiseen. Citizen Watch Company, kuten yrityksen nimi kuuluu, ei valmista ainoastaan edistyksellisiä ja kauniita kelloja, vaan se kehittää myös muita tuotteita kuten tulostimia ja korkean teknologian teollisuuskoneita. Yritys teki ensimmäisenä lukuisia teknisiä innovaatioita kuten kellon, jossa oli äänentunnistus, elektroninen syvyysmittari ja LCD-televisio.

Perustamisestaan lähtien Citizen on uskonut mottoonsa “Better Starts Now” – kuka tahansa oletkin ja mitä tahansa teetkin, aina on mahdollista tehdä jotain paremmin ja aika aloittaa on nyt. Citizen Eco Drive -sarja on kenties maailman tunnetuin moderni kelloinnovaatio. Citizen Eco Driven  voimanlähteenä on kellotaulun alle sijoitettu aurinkopaneeli, jonka ansiosta kellon paristoa ei tarvitse vaihtaa lähitulevaisuudessa.

Citizenin unelmana on löytää kaikessa aina uusia mahdollisuuksia ja yli 100-vuotisen uransa aikana Citizen on kehittänyt kellomarkkinoille useita innovatiivisia teknologisia ratkaisuja. Eco-Drive-kellojen lisäksi Citizen on kehittänyt kevyen ja kestävän Super Titaniumin, atomikellosta aikasignaalin ottavan Radiokontrollin sekä GPS-satelliiteista aikasignaalinsa saava Satellite Waven.

Citizen – BETTER STARTS NOW