HML Torin laidalla   

   Avoinna: Ma-Pe 9.30 – 17.30 La  10.00-14.00

Secondhand

Korulle uusi elämä

Otamme vastaan tarpeettomat kulta-ja hopeakorusi. Tällä hetkellä jalometallien hinta on korkealla ja tarpeettomat korut kannattaakin muuttaa rahaksi. Me maksamme koruistasi kilpailukykyisen hinnan. Vaihdossa tuotteisiimme hyvitämme vähän enemmän, mutta hyvityksen voimme maksaa myös suoraan tilillesi.

Sana romukulta on sitkeästi tarttunut ihmisten puhekieleen vaikka onkin vähän vähättelevää puhua jalometalleista romuna. Sana vaihtokulta olisikin parempi arvokkaille jalometallikoruille ja -esineille. Jalometalleilla on kuitenkin aina arvoa ja rikkinäisiäkin koruja voidaan vielä hyödyntää.

Valtaosa kotimaisista korujen valmistajista käyttää tänä päivänä kierrätettyä kultaa ja hopeaa tuotteidensa valmistamiseen. Meille tuotu jalometallikin hyödynnetään pääosin eteenpäin, esimerkiksi kihlasormuksiin. Jotkin korut ovat kuitenkin liian hyviä sulatettavaksi, joten me puhdistamme ja kiillotamme ne ja laitamme liikkeeseemme myyntiin Secondhand- koruna. Tällaisista koruista maksamme yleensä hieman enemmän kuin painon puolesta hyvitys olisi. 

Voit käydä veloituksetta näyttämässä meille rikkinäiset tai käyttämättömät kulta ja hopeakorusi (myös hyväkuntoiset pronssikorut), katsotaan niiden päivän hinta ja mietitään yhdessä kannattaisiko korut muuttaa rahaksi.

Liikkeestämme löydät vaihtuvan valikoiman käytettyjä koruja, esimerkiksi Kalevala koruja.