HML Torin laidalla   

   Avoinna: Ma-Pe 9.30 – 17.30 La  10.00-14.00

Korut

Tarjoamme kattavan ja monipuolisen valikoiman koruja. Valikoimastamme löydät niin kansainvälisesti tunnetut brändit kuin tuttujen kotimaisten valmistajien tuotteet. Kotimaisia brändejä meiltä löytyy esimerkiksi Kalevala ja Lumoava ja kansainvälisistä mainittakoon esimerkiksi Efva Attling, Nomination ja Ti Sento.  Olipa kyseessä koru itselle tai lahja rakkaalle, on mallistomme kattava arvohankinnoista ajan uutuuksiin. Tuotteistamme vain pieni osa on edustettuna kotisivuillamme, joten mallistoon kannattaa tulla tutustumaan paikan päälle. Osaava ja ammattitaitoinen henkilökunta on töissä sinua varten ja auttaa sinua löytämään sen mitä etsit. Tarvitsetpa sitten vaikka vihkisormusta, hopeakorvakoruja, kultakoruja, helmiä… – kerro vain meille toiveesi ja mietteesi.

Moneen koruun on mahdollista tehdä kaiverrus, näin korusta saadaan ihanan henkilökohtainen ja persoonallinen. Kaiverrukset suoritamme koneella tai käsin.
Lue lisää kaiverruksesta.

Kysy myös hyvitystä tarpeettomista koruistasi. Maksamme päivän hinnan hopeasta ja kullasta. Katso myös Secondhand- korumme. Lue lisää.