Avoinna: Ma-Pe 9.30 – 17.30, La  10.00-14.00

Korut

Hämeenlinnan vanhimpana kultasepänlikkeenä tarjoamme kattavan ja monipuolisen valikoiman koruja. Valikoimastamme löydät niin kansainvälisesti tunnetut brändit kuin tuttujen kotimaisten valmistajien tuotteet. Kotimaisia brändejä meiltä löytyy esimerkiksi Kalevala ja Lumoava ja kansainvälisistä mainittakoon esimerkiksi Efva Attling, Nomination ja Ti Sento.  Olipa kyseessä koru itselle tai lahja rakkaalle, on mallistomme kattava arvohankinnoista ajan uutuuksiin. Tuotteistamme vain pieni osa on edustettuna kotisivuillamme, joten mallistoon kannattaa tulla tutustumaan paikan päälle. Osaava ja ammattitaitoinen henkilökunta on töissä sinua varten ja auttaa sinua löytämään sen mitä etsit. Tarvitsetpa sitten vaikka vihkisormusta, hopeakorvakoruja, kultakoruja, helmiä… – kerro vain meille toiveesi ja mietteesi.

Moneen koruun on mahdollista tehdä kaiverrus, näin korusta saadaan ihanan henkilökohtainen ja persoonallinen. Kaiverrukset suoritamme koneella tai käsin, nopeallakin aikataululla.
Lue lisää kaiverruksesta.

Maksamme myös päivän hinnan romukullasta ja hopeasta.

AJANKOHTAISTA!

 

Sandberg – timanttikoruesittelypäivä 8.10.2021 klo 12-17.30

(huomaa muuttunut päivä)

Malliston edustaja paikalla.

Käytä hyväksesi mahtavat hintaetumme esittelypäivänä.

Tervetuloa!

 

 

 

 

Menneet:

Sandberg Timanttikorumallisto esittelyssä myymälässämme 25.10.2018 klo 11-17.00. Esillä koko mallisto, malliston asiantuntija paikalla. Tervetuloa!

 

Kalevala Koru ja Lapponia koruesittely myymälässämme 30.11 2018 klo 11-17.00. Tervetuloa!