HML Torin laidalla   

   Avoinna: Ma-Pe 9.30 – 17.30 La  10.00-14.00

Sandberg

www.sandberg.fi

Sandberg on suomalainen perheyritys, joka valmistaa laadukkaita timanttikoruja elämän kaikkiin tilanteisiin. Sandberg-timanttikorut suunnitellaan ja valmistetaan Suomessa pienissä tuotantoerissä, perinteisin käsityömenetelmin. Näin kultaseppämestareiden persoonallinen työpanos ja kädenjälki pääsevät parhaiten oikeuksiinsa. Kaikki korut ovat saatavina niin kelta- kuin valkokultaisina, ja tilaustuotteena myös platinasta, punakullasta tai keltaisemmasta keltakultaseoksesta. Sandberg-timanttikoruille on myönnetty Suomalaisen työn Liiton Avainlipputunnus.

Korujen laatu syntyy määrätietoisesta panostuksesta valmistusprosessin kaikkiin osa-alueisiin raaka-aineiden valinnasta alkaen. Sandbergin käyttämät luonnontimantit on hankittu luotettavista lähteistä ja niiden mukana on toimitettu takuutodistus timanttien konfliktivapaasta ja laillisesta alkuperästä. Tilauksesta on mahdollista tehdä koru myös laboratoriotimanteilla. Valkokullassa, kuten kaikissa muissakin metalliseoksissa, käytetään vain puhtaimpia seoslaatuja ja valkokultaseokset ovat täysin nikkelittömiä.  Kaikki koruissa käytettävä kulta on 100% kierrätettyä.

Me Kellokeskus Laineella olemme myyneet Sandbergin laadukkaita sormuksia jo vuosikaudet ja meiltä löytyy myymälästä hyvä valikoima heidän tuotteitaan. Muutaman kerran vuodessa liikkeessämme on myös Sandberg timanttikoruesittely, jolloin edustaja on paikalla opastamassa sormusten, korujen ja timanttien valinnassa. Esiteltävissä koruissa on aina aidot luonnontimantit. Näin voit omin silmin todeta timanttien loiston ja laadun. Timanttien luokitus ja erityisesti hionnan laatu vaikuttaa arvon ohella myös timantin kauneuteen. Siksi ostopäätös onkin helpompi tehdä kun koru on omin silmin nähtävänä ja omissa käsissä kosketeltavana.

Millainen on sinun valintasi?

Useat malleista muodostavat sointuvia yhdistelmiä myös muiden kuin saman mallisarjan korujen kanssa. Tutustu vaihtoehtoihin, kokeile ja löydä oma yhdistelmäsi!

”Jokaiselle meistä on olemassa juuri se oikea” – Sandberg