Avoinna: Ma-Pe 9.30 – 17.30, La  10.00-14.00

Kaiverrus

Kaiverrukset teemme koneella tai käsin käsiporalla. Laattakaiverrukset, pokaalit ja mitalityöt onnistuvat nopeallakin aikataululla. Käsinkaivertajamme mahdollistaa monogrammi-, teksti,- sekä kuviokaiverrukset, lähes mihin tahansa esineeseen.

Koneella saamme kaiverrettua laatat ja suorat pinnat. Konekaiverrus on säntillinen ja siisti ja meiltä löytyy paljon eri fonttivaihtoehtoja. Koneella saamme yleensä kaiverrettua esimerkiksi taskumatit, kellojen takapohjat, pöytähopeat ja kummikehykset.

Käsinkaiverrusta tarvitaan usein jos on erityisen hankalan muotoinen tuote, jolloin koneeseen kiinnitys ei ole mahdollista. Myös lasiin pystymme kaivertamaan. Kaiverrusjälki käsiporalla tehdessä on ainutlaatuinen ja kädenjälki näkyy kaiverruksessa aina.

 

Käsinkaiverrus

Käsinkaiverrus vaatii silmää, vakaata kättä ja ehkä vähän piirustustaitoa.

Ensin tuotteeseen levitetään vesiväri. Vesivärin päälle luonnostellaan lyijykynällä haluttu teksti. Kun luonnos on valmis, seurataan piirustusjälkeä poralla kaivertaen. Vähän kun piirtäisi pyörivällä terällä.

 

Käsin poralla tehty kaiverrus mahdollistaa kaiverruksen hankaliinkin paikkoihin ja esimerkiksi lasiin. Timanttiterällä voidaan kaivertaa melkeinpä mitä vain materiaalia. Kaiverrus on uniikki ja varmasti käsityötä.

 

 

Yleisimpiä kaiverrushintojamme

Konekaiverrus

 • Hopealaatat kaiverrettuna
  alkaen 32,-
 • Alumiinilaatta kaiverrettuna
  esim. 2x5cm 15,-
 • Messinkilaatta kaiverrettuna
  esim. 2x5cm 18,-
 • Omaan laattaan nimi+pvm 10,-
 • Kellon takapohjan kaiverrus alk. 15,-
 • Sormuksen kaiverrus alk. 15,- /kpl

Huomaathan, että hinnat ovat viitteellisiä, ja aina riippuvaisia esineestä ja/tai kaiverruksen vaikeusasteesta sekä tekstin määrästä. Tule kysymään lisää!