Avoinna: Ma-Pe 9.30 – 17.30, La 10.00 – 15.00

Pariston vaihto

Paristonvaihdot suoritamme aina huolellisesti ja asiantuntevasti. Liikkeessämme työskentelee kaksi osaavaa kelloseppää sekä polar-sykemittareiden vastuuhenkilö. Tavallisten rannekellojen lisäksi vaihdamme paristot myös kultakelloihin ja sykemittareihin.

Paristoa vaihdettaessa puhdistamme kellon takapohjan mahdollisesti liasta ennen sen avaamista. Näin varmistamme, ettei kellon sisälle pääse avattaessa ylimääräistä likaa tai pölyä.

Vaihdamme kelloon kuhunkin kellomerkkiin ja -malliin sopivan pariston. Mikäli kellosta kokonaan puuttuu paristo, kelloseppämme osaa mitata siihen oikeanlaisen pariston.

Laajan erikoisparistovalikoimamme ansiosta saamme vaihdettua uudet paristot aina askelmittareista kuulokojeisiin ja kelloista kuumemittareihin.

Paristonvaihdon yhteydessä merkitsemme uuteen paristoon vaihtopäivämäärän. Näin pystymme kertomaan asiakkaalle milloin paristo on viimeksi meillä vaihdettu. Siitä on hyötyä esimerkiksi silloin jos rannekellon virrankulutus on kovasti kasvanut ja paristo kuluu kovin nopeasti.

Aina kelloseppämme avatessa kellon kuoren hän katsoo miltä koneisto näyttää. Mikäli hän huomaa jotain poikkeavaa, huomautamme siitä asiakkaalle. Jos esimerkiksi kellon koneisto näyttää olevan huonossa kunnossa ja huollon tarpeessa, kerromme siitä. Näin kellon omistaja tietää varautua siihen, että huolto saattaa pian olla ajankohtainen. Kelloseppämme tarkistaa paristonvaihdon yhteydessä myös kellon tiivisteen kunnon. Mikäli kyseessä on vesitiivis kello, sille tehdään myös tiiviystestaus.