HML Torin laidalla   

   Avoinna: Ma-Pe 9.30 – 17.30 La  10.00-14.00

Pariston vaihto

Suoritamme paristonvaihdot aina huolella ja tarkasti. Meillä onnistuu paristonvaihto lähes kaikkiin kelloihin – niin lastenkelloihin kun arvokkaampiin kultakelloihinkin, joihin paristo vaihdetaan lasin kautta. Lisäksi vaihdamme sykemittarien paristoja.

Paristonvaihdon hinta alk. 12e

 

Ennen kellon takapohjan avaamista, puhdistamme takapohjan mahdollisesta liasta. Näin varmistamme ettei kellon sisälle pääse avattaessa ylimääräistä likaa tai pölyä.

Vaihdamme kelloon aina sinne kuuluvan pariston. Mikäli kellosta puuttuu paristo, kelloseppämme osaa mitata sisälle oikean pariston.

Meidän laajasta erikoisparistovalikoimastamme löytyy tuore paristo aina askelmittareista kuulokojeisiin ja rannekelloista kuumemittareihin.

Kun vaihdamme pariston, merkitsemme paristoon vaihtopäivämäärän. Näin pystymme kertomaan asiakkaalle koska paristo on viimeksi meillä vaihdettu. Tästä voi olla hyötyä, jos rannekellon virrankulutus on kovasti kasvanut ja paristo kuluu kovin nopeasti.

Joka kerta kun kelloseppämme avaa kellon kuoren hän katsoo miltä koneisto näyttää. Mikäli hän huomaa jotain poikkevaa, huomautamme tästä asiakkaalle. Jos esimerkiksi kellon koneisto alkaa olla huonossa kunnossa ja huoltoa vailla, kerromme siitä, jotta kellon omistaja voi varautua siihen että huolto saattaa pian olla ajankohtainen. Tarkastamme myös tiivisteen kunnon. Mikäli kyseessä on vesitiivis kello, teemme rannekellolle pintauintitiiviys-testauksen paristonvaihdon yhteydessä.