HML Torin laidalla   

   Avoinna: Ma-Pe 9.30 – 17.30 La  10.00-14.00

Lumoava

Lumoava korut valmistetaan  käsityönä Kuopiossa, maailman pohjoisimmassa korutehtaassa. Korualan ammattilaisten käsissä 100% kierrätetty jalometalli saa uuden muodon ja elämän. Koruille on myönnetty Avainlippu-merkki tunnuksena suomalaisesta työstä.

Lumoava korut ovat kestävä ja eettinen valinta ja sellaisen hankkimalla tuet suomalaista työtä.

Meiltä löytyy kattava valikoima Lumoava koruja liikkeestämme. Ja mitä ei löydy, mielellämme tilaamme.

Lumoavan taustalla vaikuttaa kuopiolainen Lumoava Finland, jolla on 80-vuotinen historia jalometallialalla ja se onkin yksi Suomen vanhimmista korutehtaista. Lumoava Finlandin pitkä historia ja vahva korualan osaaminen olivat merkittäviä tekijöitä, joiden ansiosta Lumoava perustettiin lokakuussa 2008.
Tarina sai alkunsa halusta tehdä jotain uutta ja erilaista. Kaiken keskiössä oli ajatus korkealaatuisesta korumuotoilusta ja korujen tärkeydestä elämän merkityksellisissä hetkissä. Muotoilijat Heikki Hartikainen ja Eelis Aleksi ovat olleet osa tarinaa perustamisesta lähtien, ja heistä juurikin Eelis Aleksi keksi nimen Lumoava. Nimeen kiteytyy kaikki tärkeä: korujen ja ympäröivän maailman kauneus, kaikkien elämän hetkien merkityksellisyys, toisistamme välittäminen ja yhdessä tekemisen tärkeys.
Tänä päivänä Lumoava perhe on täynnä intohimoisia muotoilijoita, koruntekijöitä ja korualan ammattilaisia. Laaja mallisto syntyy yhdentoista muotoilijan persoonallisista näkemyksistä ja tavasta nähdä ympäröivä maailmamme.  Suunnittelun vapaus synnyttää vaikuttavan kokonaisuuden muotoja, tunteita, tekstuureja ja kauneutta. Suunnittelijoiden luonnokset heräävät henkiin kultaseppien käsissä monien työvaiheiden kautta. Innovatiivisuus ja jatkuvan kehittymisen kulttuuri yhdistettynä pitkän linjan koruosaamiseen ja uusimpiin teknologioihin mahdollistaa laadukkaan ja monipuolisen hopea- ja kultakorujen sekä kotituotteiden malliston.