HML Torin laidalla   

   Avoinna: Ma-Pe 9.30 – 17.30 La  10.00-14.00

Aarni

Aarnin puiset rannekellot rakentuvat aitojen luonnonmateriaalien ympärille. Kellojen elegantti muotoilu, ainutlaatuiset materiaalit sekä laadukkaat koneistot tekevät lähtemättömän vaikutuksen. Selkeä skandinaavinen muotoilu on pitkän suunnittelun ja kehitystyön tulos. Ulkonäön lisäksi puisten kellojen etuihin lukeutuu myös huikea käyttömukavuus. Ne eivät hiosta rannetta ja ovat kevyitä jokapäiväisessä käytössä. Puiset Aarni-kellot kätkevät sisäänsä ruostumattomasta teräksestä valmistetun kotelon, joka antaa suojaa koneistolle.

Aarni käyttää kelloissaan puumateriaaleja, jotka käyvät läpi ankaran testauksen ja ovat siis kauniin ulkomuodon lisäksi myös erityisen kestäviä. Kaikki kelloissa käytetty ulkomainen puu on sertifioitua, ja alkuperämaa on selvitettävissä. Ja ainoana valmistajana maailmassa he käyttävät kelloissaan suomalaista puuta. Kelloissa käytetyn suomalaisen puun alkuperä on selvitettävissä jopa paikkakunnan tarkkuudella. Kelloille on myönnetty Design from Finland -merkki tunnustuksena suomalaisesta muotoilusta.

Puiset rannekellot sopivat moneen eri tyyliin sekä miehille että naisille. Yksi juttu on varma – Ihmiset tulevat takuulla kysymään kellostasi.