HML Torin laidalla   

   Avoinna: Ma-Pe 9.30 – 17.30 La  10.00-14.00

3D Titanium

Titaaniset sormukset ovat kasvattaneet vuosien varrella tasaisesti suosiotaan. Titaani on erittäin sitkeä ja kova metalli. Niiden etu on se, että ne ovat kestäviä, allergiaystävällisiä ja lisäksi se on ympäristöystävällinen vaihtoehto.

Swepolin 3D Titanium malliston sormukset on valmistettu puhtaasta, seostamattomasta titaanista. Joihinkin malleihin on yhdistetty hopeaa,  punakultaa tai keltakultaa. Lisäksi sormuksiin vai lisätä erilaisia kiviä. 3D Titanium mallisto on laaja ja kaikkiin malleihin on mahdollista tehdä muutoksia toiveidesi mukaan. Swepol on valmistanut titaanisormuksia vuodesta 2004 lähtien ja on nykypäivänä yksi suurimmista valmistajista Euroopassa. Suuresta tuotannosta huolimatta he  valmistavat jokaisen titaanisormuksensa käsityötaidon perinteitä kunnioittaen ja erityistoiveita noudattaen. Tämä mahdollistaa oman täysin yksilöllisen sormuksen suunnittelun mikäli valmiista mallistosta ei löydy sopivaa.

Kaikki 3d Titanium malliston sormukset ovat tilaustuotteita ja tilaamme mielellämme juuri sinulle mieluisen mallin. Meillä on liikkeessämme hyvä mallisto sormuksia nähtävänä, mutta kaikkia malleja saamme toki tilattua.

Hinnat alk. 74,-